17.04.2024

Elektocentrály na Truck Country a Country Lodenicu dodá partner seriálu Formule 1

Spoločnosť NRG s.r.o. je dodávateľom elektrocentrál pre preteky Formule 1. A práve táto spoločnosť je partnerom našich podujatí. Skúsený a zohratý tím elektrotechnikov a montážnikov, ktorého služby využíva aj tento najprestížnejší motoristický seriál, je záruka bezproblémového priebehu akcie. NRG dodáva elektrocentrály na najznámejšie motoristické preteky na Formulu 1 v Belgicku na okruh SPA, taliansku Imolu, či tiež na MotoGP na rakúsky okruh Red Bull Ring.

Sme právom hrdí, že spoločnosť NRG s.r.o. zabezpečí po elektrickej stránke bezproblémový chod festivalu Country Lodenica, ktorý sa uskutoční 22.-24.8.2024 na Zelenej Vode v Novom Meste nad Váhom a následne na rovnakom mieste aj podujatie Truck Country 30.-31.8.2024.

Prenájom elektrocentrál predstavuje kľúčovú službu v mnohých odvetviach, a to od stavebníctva, cez zdravotnícke zariadenia až po event management. Prenájom záložného zdroja je aj efektívnym riešením pre firmy a domácnosti, ktoré potrebujú zabezpečiť nepretržitý prísun energie v prípade neočakávaného elektrického výpadku.


späť

Predpredaj vstupeniek

Predpredaj TruckCountry 2024 Predpredaj TicketPortal

PRIHLÁŠKA



Registácia dopravcov!


Počet registrovaných:

82/150

Video

video

Sociálne siete

Registrácia (newsletter)

Partneri
Copyright 2024 Truck Country, All rights reserved.