28.04.2023

Komfort pre návštevníkov podujatia

Tento rok na TRUCK COUNTRY 2023 okrem toho, že sa snažíme ísť v ústrety zelenej energii, na akcii uvidíte aj plnoelektrické nákladiaky. Pripravili sme niekoľko vylepšení pre vás, našich návštevníkov.
Spomínali sme už sanitárne depo, kde budú kontajnery s toaletami, nájdete tu aj kontajnery so sprchami, respektíve umývadlami na pohodlné, či už umytie, alebo ovlaženie počas akcie od firmy EVENT SERVICE. Taktiež, aby sme zabránili doslova bezhlavému parkovaniu, areál letiska bude oplotený cca. dvomi kilometrami plotov. Čo je dôležité, na základe vašich prosieb, bude vytvorený ešte jeden vstup pre návštevníkov pri riadiacej veži letiska. Akurát chceme upozorniť, že tento rok bude na Truck Country veľmi obmedzené parkovanie, nakoľko oproti minulému roku, sú na okolitých poliach nasadené plodiny. Navigovať k plynulému chodu parkovania bude bezpečnostná služba Bonul. Tak veríme, že tieto zmeny oceníte a budete sa cítiť na Truck Country ešte lepšie ako minulý rok.
Tešíme sa na vás 2. - 3. júna 2023 na letisku Nitra, Janíkovce. Vstupenky je možné kúpiť v predpredaji v limitovanej sérii len za 15 € na:
https://www.ticketportal.sk/event/TRUCK-COUNTRY
Registrácia truck:
https://www.truckcountry.eu/?section=reg_user
späť

Predpredaj vstupeniek

Predpredaj TicketPortal

PRIHLÁŠKA



Registácia dopravcov!


Počet registrovaných:

78/150

Video

video

Sociálne siete

Registrácia (newsletter)

Partneri
Copyright 2024 Truck Country, All rights reserved.