24.01.2023

Víkend 3. a 4. júna 2022 patril truckom!

TRUCK COUNTRY podujatie "veľkých aut" sa uskutočnilo na Letisku Nitra Janíkovce prvý júnový víkend. 300 nablýskaných truckov, krásne ženy a silní muži doplnení o bohatý hudobný a sprievodný program zaručilo fantastickú atmosféru, ktorá panovala na TRUCK COUNTRY.
Toto obľúbené podujatie sa konalo v Piešťanoch od roku 2001. "Festival veľkých aut" pod vedením Petra Žáka si našiel okamžite svojich fanúšikov. Veď kde na jednom mieste môžete vidieť 300 nablýskaných truckov a k tomu bohatý program. Truck Country je festival truckov - veľkých áut, ktorý jednoducho musíte zažiť! Po všetkých stránkach sa stal sviatkom pre všetkých truckerov a práve tu na Truck Country si sú všetci návštevníci, truckeri, či dopravcovia o niečo bližší.
V tomto roku koncept Truck Country prebral mladý šikovný organizátor Michal Kmeťo, s ktorým začala spolupráca už pred 3 rokmi na Truck zraze v Nitre. A nadviazal tak na 15 úspešných ročníkov tohto podujatia v Piešťanoch. Nový priestor Truck Country 2022 zaručil komfort, oddych a relax pre truckerov. Ako sa ukázalo areál Letiska Nitra bol ideálnou voľbou.
Letisko Nitra - Janíkovce leží približne 3 km južne od mesta Nitra, vedľa obce Janíkovce.
Niektorí z Vás miesto dobre poznáte zo spomínaného Truck zrazu. Navyše v meste Nitra na Agrokomplexe počas výstavy Autosalónu - Autoshow v rokoch 2012 - 2014 sa organizovala v pavilóne M4 výstava špeciálne upravených truckov pod názvom Truck show tiež pod vedením Petra Žáka. Preto toto miesto bolo ideálnym riešením pre zorganizovanie nášho obľúbeného podujatia Truck Country, ktoré sa konalo 15 ročníkov v Piešťanoch.
300 truckov, ktorých miesta boli rezervované už mesiac pred samotnou akciou, boli doplnené bohatým hudobným programom: GLADIATOR, Jan a František Nedvědi ml. s programom "Když tátové hráli...", Palo Drapák, Cico Band & René Rendy, Belasí, Neznámi, Pengagi, Penco & Eifel a Danča. Nezaostával ani sprievodný program: Slovakstrongman, jumping párty, diskotéka, výhliadkové lety, detské atrakcie, maskoty, hostesky, boj v bahne, sexi myčka, RC modely, stánky so suvenírmi a občerstvením, súťaže, tombola, spanilá jazda okolím. Vystavovatelia odprezentovali svoje firmy: Slovnaft, D.I.L.A.N. Servis, Ján Šebo - Medzinárodná doprava, Urpiner, ZAKO sk, Tango Transport Slovakia, DKP Slovakia, JoJo Trans, Enatruck a ďalší. Medzinárodná účasť truckov z 5 krajín: Nemecko, Slovinsko, Maďarsko, Česko, Slovensko.
Výsledky:
Dopravca s najväčším počtom aut
1. Ján ŠEBO-Medzinárodná doprava - 30 ks
2. Bilfer Trading - 10 ks
3. Euroline - Lucia Jankovičová - 10 ks
TOP truck: Dalitrans
TOP truck internet (internetové hlasovanie): Talmon Transporte (Nemecko)
NAJ interiér: JoJo Trans
NAJ svetlá: Mrázik
NAJ súprava: LU-KO s.r.o.
NAJ dodávka: Tisza Trade
NAJ valník: Jerles Jernej Bajc (Slovinsko)
NAJkrajší šofér: Póda Bálint, HP Trans Tour
Špeciálna cena udelená spoločnosťou ZAKO SK za najkrajšiu expozíciu: DKP Slovakia
Značka s najvyšším počtom aut: SCANIA Slovakia
Súťaž vo varení gulášu: Truck Country GULÁŠ
1. Ján Šebo - Medzinárodná doprava
2. Tango Transport Slovakia
3. D.I.L.A.N. Servis

Tešíme sa na TRUCK COUNTRY 2023!
Už 2. a 3. 7. 2022 sa uskutočnia Majstrovstvá Európy ťahačov na Slovakia Ringu. Aj vy môžete byť súčasťou tohto motoristického víkendu so svojim truckom - stačí sa registrovať: www.truckarena.sk


späť

Predpredaj vstupeniek

Predpredaj TicketPortal

PRIHLÁŠKA



Registácia dopravcov!


Počet registrovaných:

78/150

Video

video

Sociálne siete

Registrácia (newsletter)

Partneri
Copyright 2024 Truck Country, All rights reserved.