29.03.2022

TRUCK COUNTRY: 3. - 5. júna 2022 Letisko Nitra - Janíkovce!

 

Truck Country je festival truckov - veľkých áut, ktorý jednoducho musíte zažiť! Po všetkých stránkach sa stal sviatkom pre všetkých truckerov a práve tu na Truck Country si budú všetci návštevníci, truckeri, či dopravcovia o niečo bližší. Navyše si môžete vychutnať vystúpenia hudobných interpretov a skupín: GLADIATOR, František a Jan Nedvědi ml. s úplne novým koncertom pod názvom "Když tátové hráli...", René Rendy & Cico Band, Palo Drapák, Belasí, Neznámi, Campana Batucada, Ontario, Pengagi, Penco & Eifel a Danča. Ako sprievodný program sa môžete tešiť na: Slovakstrongman, súťaž vo varení gulášu, diskotéka DJ Sonic a DJ Marcus, jumping párty, vyhliadkové lety, tombola a nebude chýbať ani obľúbený Boj v bahne a Sexi myčka. Samozrejme množstvo nablýskaných TOP truckov, súťaže, stánky s občerstvením a suveníry... Deti majú vstup zadarmo a budú sa môcť vyšantiť na detských atrakciách. Sobotným programom Vás bude sprevádzať šarmantná moderátorka Barbora Chlebcová. O kultúrny zážitok nebude núdza. 

 

Vstupenky na Truck Country 3.-5. júna 2022 Letisko Nitra Janíkovce sú momentálne za predpredajovú cenu druhej limitovanej série len za 8 € a je možné ich zakúpiť v sieti Ticketportal:

https://www.ticketportal.sk/event/TRUCK-COUNTRY

Po vypredaní súčasnej série vstupeniek, nastupuje ďalšia limitovaná séria v poradí. Deti do 130cm v sprievode dospelej osoby majú vstup zadarmo.

 

Priestor letiska Nitra Janíkovce zaručuje komfort, oddych a relax pre truckerov! Areál leží približne 3 km južne od mesta Nitra, vedľa obce Janíkovce. Niektorí z Vás miesto dobre poznáte z Truck zrazu. Navyše v meste Nitra na Agrokomplexe počas výstavy Autosalónu - Autoshow v rokoch 2012 - 2014 sa organizovala v pavilóne M4 výstava špeciálne upravených truckov pod názvom Truck show. Preto toto miesto bolo ideálnym riešením pre zorganizovanie nášho obľúbeného podujatia Truck Country, ktoré sa konalo 15 ročníkov v Piešťanoch.

 

Už teraz sa na Vás všetkých tešíme, že si užijeme víkend na krídlach zábavy. To musíš zažiť! Viac na:

www.truckcountry.eu

www.facebook.com/truckcountry.eu

www.instagram.com/truckcountry.eu

Registrácia dopravcov priamo na: TRUCK COUNTRY 2022


späť

Predpredaj vstupeniek

Predpredaj TicketPortal

PRIHLÁŠKA



Registácia dopravcov!


Počet registrovaných:

68/150

Video

video

Sociálne siete

Registrácia (newsletter)

Partneri
Copyright 2024 Truck Country, All rights reserved.