29.01.2023

Sprievodný program Truck Country

Výhliadkové lety, tombola, detské atrakcie, stánky s občerstvením a suveníry, súťaž vo varení gulášu...
Je toho skutočne veľa, čo očakávať od Truck Country. Okrem bohatého prevažne country hudobného programu, sa môžete tešiť na sprievodný program.

Deti do 130 cm majú v sprievode dospelej osoby vstup zadarmo a práve na ne čakajú rôzne atrakcie. Dospelý môžu využiť dávku adrenalínu v podobe výhliadkových letov. Prípadne skúsiť šťasie v tombole a občerstviť sa v stánkoch, alebo si zakúpiť nejakú drobnôstku na pamiatku.

Pre truckerov - registrovaní dopravci budú môcť súťažiť vo varení gulášu.

 


TRUCK COUNTRY Jumping Party
Energia bude "skákať" vzduchom!
Súčasťou podujatia bude aj TRUCK COUNTRY Jumping Party 4. júna 2022 od 10.00 hod - Letisko Nitra Janíkovce.
Pre bližšie informácie a registráciu sa obráťte na Sju Fitness Piešťany, na tel. č. 0949759901 . Nadšenci športu budú cvičiť na čerstvom vzduchu spoločne, na 4-hodinovej párty plnej zábavy, endorfínov, hudby, priateľov...


Najsilnejší muži Slovenska si zmerajú svoje sily na Truck Country
Na podujatí Truck Country, konkrétne v sobotu, budete môcť si porovnať výkony nás bežných smrteľníkov s tými, čo to robia profesionálne. Na Truck Country uvidíte silákov, ktorých môžeme vídavať aj na Eurosporte v rámci Strongmana. Na tom, že títo borci predveduú na Truck Country svoju exibíciu sa veľkou mierou podieľa aj viceprezident slovenských silákov Milan Gabrhel. Celú zimu sa všetci títo borci sústredili na nabratie objemu, aby sa v plnej sile predviedli na tomto podujatí. A to nieje samozrejme všetko. S najsilnejšími mužmi Slovenska si budete môcť zmerať sily aj vy návštevníci a to napríklad v preťahovaní o kamión. Bude to teda zaujímavé hlavne tým, že tu budú súperiť amatéri spoločne s profesionálmi a budete mať možnosť si vyskúšať o niečo ťažšie váhy, aké bývajú aj na Slovenskom pohári. Uvidíme množstvo súťaží plných zaujímavých a ťažkých disciplín.

Maskoti a hostesky
Na Truck Country Vám spríjemňujú pobyt aj rôzni maskoti, všetci veľmi radi pózujú na Vaše fotky. Atmosféru skrášľujú hostesky, ktoré návštevníkom rozdávajú prezenty alebo informačné letáky.


SEXI myčka a boj v bahne
V sobotnom programe Truck Country nesmie chýbať aj potešenie pre pánov a to v podobe sexi slovenských dievčat, ktoré môžete sledovať pri umývaní trucku, či trošku ostrejšie v boji v bahne :)


Veľké - malé truckové mestečko

Zaujímavým spestrením sprievodného programu na Truck aréne budú RC modely truckov, ktoré si našli veľkú popularitu u malých i veľkých návštevníkov podujatia. Sú to naozaj skvosty, od skutočných truckov ich nebudete môcť takmer rozoznať. Zistíte to len na základe veľkosti :) Toto miniatúrne truckové mestečko prispeje k originalite programu podujatia Truck Country.


späť

Predpredaj vstupeniek

Predpredaj TicketPortal

PRIHLÁŠKA



Registácia dopravcov!


Počet registrovaných:

60/150

Video

video

Sociálne siete

Registrácia (newsletter)

Partneri
Copyright 2024 Truck Country, All rights reserved.