11.12.2023

TRUCK COUNTRY je späť!

V roku 2001 sa organizačný štáb pokúsil o zorganizovanie na Slovensku ojedinelej motoristickej akcie. Truck Country, už počas prvého ročníka naplnilo očakávania návštevníkov, partnerov, ale hlavne účastníkov, ktorým v našej krajine chýbalo podujatie, kde sa môžu stretnúť vodiči a autodopravcovia a stráviť príjemný víkend v spoločnosti svojich rodín, priateľov a známych. Truck Country v roku 2008 dostalo nový názov Truck aréna a to práve preto, že ponúka svojim priaznivcom všetko, čo takáto akcia môže ponúknuť. Dni strávené priateľským zápolením v zaujímavých súťažiach, detské atrakcie i kvalitnú hudobnú produkciu. V roku 2012 sa Truck aréna presunula späť na miesto, kde vznikla do Autocampu Lodenica v Piešťanoch, kde bol každoročne limitovaný počet 200 truckov + 50 výstavných vypredaný už pred samotným podujatím. Podujatie v roku 2015 bolo vyvrcholením jeho 15-tich ročníkov a návštevníci si odniesli z tohto roku nezabudnuteľný zážitok a spomienky.

 

Práve toto bolo nakopnutím a hnacím motorom pre organizačný štáb, aby hľadali nové priestory na uskutočnenie ďalších stretnutí pre truckerov. Organizátori sa vrátili s myšlienkou návratu k pôvodnému názvu TRUCK COUNTRY a po nájdení nového vhodného priestoru, ktorý spĺňa všetky predpoklady úspešnej akcie, sa obľúbený festival veľkých aut uskutoční v roku 2022. TRUCK COUNTRY JE SPäŤ!!!

 

Truck Country je ojedinelý projekt na Slovensku v oblasti nákladných a úžitkových vozidiel. Tento tiež festival truckov najlepšie opísal a vystihol ešte pred jeho prvým ročníkom Stanley Cvengroš: „Mal by to byť akýsi zraz plnokrvníkov, ktorým v žilách koluje nafta namiesto krvi. Teším sa na toto stretnutie so starými dobrými priateľmi, s gulášom a pečenou klobásou v ruke. Môže byť niečo lepšie?"
Festival „veľkých áut" bude nielen prehliadkou toho, čo už na našich cestách je možné stretávať, ale svoje neodmysliteľné miesto tu budú mať práve aj nové vozy prezentované jednotlivými značkami v úplne inom prostredí, z akého ho poznajú napríklad bežní návštevníci autosalónov. Samozrejme nebudú chýbať ani tie značky, alebo výrobcovia, ktorí mnohokrát doplnia vozidlo o nevyhnutnú výbavu, aby mohlo slúžiť novému majiteľovi čo najlepšie a najefektívnejšie. Počas truckového víkendu bude pripravené množstvo súťaží pre samotných účastníkov zrazu, tak aj sprievodných akcií pre dospelých, ale samozrejme aj pre deti. Podujatie urobí radosť mnohým rodinám, ktoré tak prežijú v obklopení truckov a kvalitnej hudby neopakovateľný víkend.

 

Víkend na krídlach zábavy je späť! To musíš zažiť!!!


späť

Predpredaj vstupeniek

Predpredaj TruckCountry 2024 Predpredaj TicketPortal

PRIHLÁŠKA



Registácia dopravcov!


Počet registrovaných:

82/150

Video

video

Sociálne siete

Registrácia (newsletter)

Partneri
Copyright 2024 Truck Country, All rights reserved.