28.07.2016

Užitočné informácie pre návštevníkov TRUCK ARÉNY na SLOVAKIA RINGU!

16. ročník podujatia Truck aréna prebieha v dňoch 29.-31.7.2016 na SLOVAKIA RINGU s adresou Orechová Potôň 800, GPS súradnice: 48° 3' 14.00" 17° 34' 14.87".


Vstupenky bolo možné zakúpiť v predpredaji, ale tiež na mieste za 12€. Parkovanie je zadarmo, tesne pred vstupom do areálu Truck arény. Stanovanie návštevníkov nieje zakázané - avšak je na vlastné riziko. Na ubytovanie môžete využiť Hotel Ring, prípadne iné hotely v blízkosti (mesto Dunajská Streda).


Občerstvenie bude možné vo fan zóne pri parkovisku truckov v stánkoch s občerstvením, prípadne priamo v Reštaurácii Ring pri vstupe do padocku TOP truckov, ktorá je vybavená samostatnými WC. Pred Reštauráciou Ring bude vytvorené detské mestečko. Mobilné WC sa nachádzajú vo fan zóne a pevné WC spolu aj so sprchami sa nachádzajú v padocku TOP truckov priamo pod A tribúnou.
Program podujatia nájdete na: https://www.truckcountry.eu/?id=4


Hudobná časť bude prebiehať vo fan zóne vo veľkokapacitnom stane, exhibičné preteky Buggyra a šprinty truckov, môžete sledovať z krytej tribúny A v padocku TOP truckov, alebo z tribúny B z fan zóny. Súťaž boj v bahne a sexi myčka bude v padocku TOP truckov pri RC modeloch truckov.

 

Tešíme sa na Vás!


späť

Predpredaj vstupeniek

Predpredaj TruckCountry 2024 Predpredaj TicketPortal

PRIHLÁŠKA



Registácia dopravcov!


Počet registrovaných:

82/150

Video

video

Sociálne siete

Registrácia (newsletter)

Partneri
Copyright 2024 Truck Country, All rights reserved.