15.07.2016

Dve najúspešnejšie revivalové skupiny ABBA Stars a Prague QUEEN sa predstavia na TRUCK ARÉNE na SLOVAKIA RINGu!

Už posledný júlový víkend sa bude niesť v znamení „veľkých aut". Na SLOVAKIA RINGu pri Orechovej Potôni sa uskutoční 16. ročník Truck arény. K tomuto podujatiu neodmysliteľne patrí aj hudobný program. Tešiť sa môžete napríklad na dve najúspešnejšie revivaové skupiny ABBA STARS a PRAGUE QUEEN!

 

Skupina ABBA STARS oslávi na jeseň roku 2016 12. výročie svojej existencie. Behom tejto doby sa skupina stala jednou z najúspešnejších svetových revivalov, odohrala už 1000 koncertných vystúpení u nás i v zahraničí a získala si rešpekt fanúškov i kritikov. Má na svojom konte 3 CD. Zloženie skupiny: Dan Dobiáš, Michal Vaněk, Beatrice Todorová, Petra Peterová. O ich úspechoch svedčí aj ich ocenenie - Český Slavík 2013 - kategória Skokan roku. Vystúpia v sobotu 30.7.2016 na Truck aréne.

 

Legendárnu skupinu Queen netreba predstavovať. Hity ako "We Are the Champions", "We will rock you" alebo Bohemian Rhapsody sú jednoducho nestarnúce. Na Truck aréne 29.7.2016 na SLOVAKIA RINGu predstaví svoju veľkolepú show revivalová skupina Prague Queen na čele s českým Freddiem Mercurym (Freddie Bresky), ktorý svoju jedinečnou podobnosťou farby hlasu k rockovému kráľovi, charizmatickým vzhľadom i rovnakými gestami, stovkami vystúpení v ČR i v zahraničí sa radí medzi špičku európskych revivalov interpretujúcích Freddie Mercuryho. Prague Queen - Queen Tribute Band Vás prenesie do doby, kedy Freddie Mercury so skupinou Queen ovládal veľké davy. Behom tejto show zaznejú najväčšie hity skupiny Queen, ktoré k božskému Freddiemu neodmyslitelne patria.


späť

Predpredaj vstupeniek

Predpredaj TruckCountry 2024 Predpredaj TicketPortal

PRIHLÁŠKA



Registácia dopravcov!


Počet registrovaných:

82/150

Video

video

Sociálne siete

Registrácia (newsletter)

Partneri
Copyright 2024 Truck Country, All rights reserved.