27.04.2015

Dopredáva sa ďalšia limitovaná séria vstupeniek, využite lacnejšie ceny!

Už len niekoľko kusov zostáva v limitovanej sérii vstupeniek na sobotu za 8 eur a na celú Truck arénu len za 10 eur. Preto využite túto skvelú cenu na jubilejný 15. ročník v Piešťanoch s bohatým programom. Po vypredaní jednotlivých sérii nastupujú do obehu o niečo drahšie.

Piešťany budú hostiť už po 15. krát TRUCK ARÉNU - víkend na krídlach zábavy: 12.-13. júna 2015. TRUCK ARÉNA je okrem množstva nablýskaných ťahačov a súťaží známa kvalitným hudobným programom. Tento rok sa môžete tešiť na výber toho najlepšieho z 15. ročnej histórie, zo slovenskej scény:

DESmod, HEX, Gladiator, Dara Rolins, The Paranoid, Slniečko, Senzus, BUKASOVÝ MASÍV, Wasabi Circus, Ploštín Punk, Black Diamond, z českej scény: nestárnúci Banjo Band & Ivan Mládek a nebude chýbať ani fantastická laserová show. Tešiť sa môžete aj na miss mokré tričko, bubnovú show, miss bodypainting, silných strongmanov, vystúpenie cyklotrialistov, sexi myčku, maskotov, maľovanie na tvár, detské mestečko a nádherné TOP trucky, či už airbrushové, pretekárske, či historické... To musíš zažiť!


Viac na www.truckarena.sk, vstupenky: http://www.ticketportal.sk/event.aspx?id=13627


späť

Predpredaj vstupeniek

Predpredaj TruckCountry 2024 Predpredaj TicketPortal

PRIHLÁŠKA



Registácia dopravcov!


Počet registrovaných:

82/150

Video

video

Sociálne siete

Registrácia (newsletter)

Partneri
Copyright 2024 Truck Country, All rights reserved.