10.06.2011

Asos uz pripravuje svoju prezentaciu na Truck aréne!

Tak ako minuly rok, aj tento rok medzi účastníkmi Truck arény nabude chýbať ASOS so svojou flotilou. Ako povedali, už teraz sa na akciu tešia a určite pripravia pre návštevníkov, či už podujatia, ale aj priamo ich stojánky zaujímavý program. Radi by sme informovali účastníkov Truck arény, že počas akcie sa bude možné na stojánke ASOS zaregistrovať do motoristrického klubu ASOS!

 

ASOS ppre Vás:

Vytvorili sme novú službu pre Vás motoristov, pre fyzické osoby ako aj pre firmy a štátne organizácie.
Už nikdy nebudete na cestách sami pri riešení Vašich mimoriadnych situácií s vašim nepojazdným vozidlom. Na čísle 18123 Vám poskytneme komplexnú službu, alebo radu na riešenie Vašej situácie kdekoľvek na Slovensku.

V prípade poruchy alebo nehody nebudete musieť prácne zisťovať na koho sa obrátiť. Stačí nás kontaktovať a zabezpečíme pre Vás rýchlu a profesionálnu pomoc pri riešení Vašej situácie. Požiadavky na vysokú kvalitu služieb a nadštandardný prístup spĺňajú všetci naši certifikovaní partneri. V súčasnej dobe ASOS združuje 73 profesionálnych firiem v rámci Slovenska, ktoré spĺňajú náročné podmienky asociácie.
Náš dispečing je Vám k dispozícií 24 hodín denne. Jeho úlohou je nie len Vám rýchlo a odborne pomôcť ale, aj odbremeniť Vás od administrácie spojenej s predmetom pomoci ktorú Vám poskytneme. Úhradu nami poskytnutých služieb vykonávame cez asistenčné spoločnosti, ktoré sú v zmluvnom vzťahu s poisťovňami kde máte uzavreté povinné zmluvné poistenie.

Jednou z nadštandardných výhod členstva v klube ASOS je rýchla informovanosť registrovaného člena a majiteľa vozidla v mimoriadnych situáciách formou SMS správy priamo na jeho mobilný telefón v týchto prípadoch:

* Vaše vozidlo parkuje na mieste kde obmedzuje ostatných účastníkov cestnej premávky a hrozí tak vznik škôd
* Vaše vozidlo nevhodným postavením znemožňuje ostatným užívateľom opustenie parkoviska
* Vaše vozidlo parkuje alebo nedostatočným odstupom blokuje prejazd koľajovým vozidlám
* Vaše vozidlo bolo vo Vašej neprítomnosti poškodené
* Samovoľne spúšťa Alarm , pri jeho možnej poruche a obťažuje tak okolie
* Vašou aktuálnou reakciou môžete predísť zničeniu Vášho vozidla pri požiari, či živelnej udalosti.

Pri využívaní nášho produktu Obecnou, Mestskou, či Štátnou políciou môžete byť ušetrený stresu pri zistení, že vozidlo nestojí na mieste kde ste ho nechali. Niekto ho odcudzil? Či odtiahol? Aj v takomto prípade je SMS od nás tou príjemnejšou alternatívou.

ASOS - poskytovanie profesionálnych služieb na slovenskom trhu v oblasti pomoci motoristom v núdzi pod novou značkou ASOS s tel. 18 123 !

 


späť

Predpredaj vstupeniek

Predpredaj TruckCountry 2024 Predpredaj TicketPortal

PRIHLÁŠKA



Registácia dopravcov!


Počet registrovaných:

90/150

Video

video

Sociálne siete

Registrácia (newsletter)

Partneri
Copyright 2024 Truck Country, All rights reserved.