07.03.2024

Predstavenie areálu Zelená Voda, NMnV

Poďme si predstaviť nový areál TRUCK COUNTRY 2024, ktorý zaručuje komfort a relax pre truckerov a návštevníkov podujatia.

Rekreačný areál Zelená Voda je výbornou voľbou - stredisko sa nachádza 2 km od centra mesta - Nové Mesto nad Váhom, sprístupnené blízkou diaľnicou, pri benzínovej stanici Slovnaft. Areál ponúka zrekonštruované a novovybudované športoviská, food zónu Beach Bar Zelená Voda a sociálne zariadenia. Súčasťou ponúkaných služieb je požičovňa vodných športov (padleboardy, delfíny, kajaky).

Nesmieme zabudnúť na piesočnatú pláž, kde bude na podujatí Truck Country Tanečný Stage a budú hrať DJs plus karibské tóny Jose Garcia s exotickými tanečnicami. Hlavné pódium bude vo vytvorenej aréne s veľkokapacitnými stanmi s občerstvením. Vystúpi tu množstvo hudobných hosťov:

KALI, Gladiator, Smola a Hrušky, Korben Dallas, Allan Mikušek, CicoBand & Rene Rendy, Gipsy Čáve Official , King Shaolin, Janko Kulich & Kolegium, GeRock Kabát revival, Wasabi Circus, VÁH RIVER BAND, Belasí.
V sprievodnom programe pre deti čaká Fifo a Vierka, divadlo O troch prasiatkach, nebude chýbať maľovanie na tvár, zapletanie copov. Deti sa môžu tešiť aj na atrakcie a kolotoče. Do 130 cm majú deti vstup zadarmo. V prípade starších detí, môžete využiť Rodinnú vstupenku, ktorá obsahuje zvýhodnenú cenu pre dvoch dospelých a dve deti do 15 rokov.
Ďalší sprievodným programom bude TC JUMPING OPEN AIR Párty - Zelená Voda NMnV pod vedením Sju Fitness Piešťany, predvedú sa nám aj siláci Slovakstrongman-SASIM - MS v ťahaní a priťahovaní kamiónov. Nebude chýbať boj v bahne a sexi myčka.

 

Vstupenky za predpredajovú cenu zakúpite na:
https://www.ticketportal.sk/event/TRUCK-COUNTRY-2024


Beach Bar Zelená Voda pre návštevníkov zabezpečí parkovanie, kempovanie a stanovanie. Platný cenník nájdete na ich stránke: https://beachbarrezort.sk/cennik-kemping-a-karavan/


späť

Predpredaj vstupeniek

Predpredaj TruckCountry 2024 Predpredaj TicketPortal

PRIHLÁŠKA



Registácia dopravcov!


Počet registrovaných:

82/150

Video

video

Sociálne siete

Registrácia (newsletter)

Partneri
Copyright 2024 Truck Country, All rights reserved.