20.02.2024

V účastníckom poplatku za truck/valník/dodávku máte Rodinnú vstupenku na Truck Country 2024

Milí truckeri,
nakoľko si moc vážime, že ste s nami už pri príprave 21. ročníka festivalu veľkých aut a za tú dobu ste nám skutočne prirástli k srdcu. Rozhodli sme sa, že si pre Vás pripravíme opäť nejaký bonus. A to, že ku každej registrácii za truck/valník/dodávku v sume 50€ budete mať rodinnú vstupenku. To znamená, že vstup pre vodiča, spolujazdca a dve deti do 15 rokov. Tento bonus platí pre všetkých registrovaných účastníkov. Aj tých, ktorí už svoju registráciu odoslali na TRUCK COUNTRY 2024.

20 ročníkov je za nami, spoločne otvárame tretiu desiatku tohto podujatia na novom mieste a v novom dátume, v novom šate, s kvalitným hudobným programom: Kali, Gladiator, Smola a Hrušky, Cico Band & Rene Rendy, Allan Mikušek, Korben Dallas, King Shaolin, Gispy Čáve...

Truck Country sa uskutoční 30.-31. augusta 2024 na Zelenej Vode v Mesto Nové Mesto nad Váhom. Nový priestor má ideálnu polohu, kúsok od zjazdu z diaľnice.Navyše môžete stráviť čas na piesočnatej pláži u krásneho jazera, prípadne si dať drink v Beach Bare, kde bude druhý Dance stage s DJmi a Jose Garcia s exotickými tanečnicami.

Registrácia truck, valník, dodávka:

https://www.truckcountry.eu/?section=reg_user

 

Vstupenky za výhodnú cenu do vypredania limitovanej série:
https://www.ticketportal.sk/event/TRUCK-COUNTRY-2024

Tešíme sa na Vás!


späť

Predpredaj vstupeniek

Predpredaj TruckCountry 2024 Predpredaj TicketPortal

PRIHLÁŠKA



Registácia dopravcov!


Počet registrovaných:

82/150

Video

video

Sociálne siete

Registrácia (newsletter)

Partneri
Copyright 2024 Truck Country, All rights reserved.