08.01.2024

Kováč transport s.r.o. na Truck Country 2024

Zastúpenie na TRUCK COUNTRY na Zelenej Vode v Novom Meste nad Váhom 30.-31.8.2024 bude mať aj dlhoročný partner podujatia - spoločnosť Kováč transport s.r.o. Tešiť sa môžete na silné ťahače z ich strojového parku. Majiteľ pán Vladimír Kováč sa moc teší na akciu, kde na vás čaká nové prostredie a super program.

 

Kováč transport je rodinná firma s tradíciou podnikania v doprave siahajúcou až do 50-tych rokov minulého storočia. Na vášeň starého otca Ondreja (súčasného majiteľa Vladimíra) pre automobilovú dopravu nadviazal otec Vladimír Kováč senior, ktorý v roku 1992 založil, rozbehol a úspešne viedol firmu V.K. Transport.

Po jeho smrti v roku 2009 prevzal vedenie súčasný majiteľ firmy a zúročuje skúsenosti, ktoré od neho získal. Je právom hrdý na to, že počas existencie firmy sa jej meno stalo synonymom kvality, spoľahlivosti a korektnosti, o čom svedčia predovšetkým dlhoročné obchodné vzťahy s vernými zákazníkmi. V roku 2009 s ohľadom na zmenené podmienky firmu transformovali na spoločnosť s ručením obmedzením, pričom v snahe poskytnúť zákazníkom kontinuitu, zachovali pôvodné logo a názov Kováč transport s.r.o. .

 


späť

Predpredaj vstupeniek

Predpredaj TruckCountry 2024 Predpredaj TicketPortal

PRIHLÁŠKA



Registácia dopravcov!


Počet registrovaných:

82/150

Video

video

Sociálne siete

Registrácia (newsletter)

Partneri
Copyright 2024 Truck Country, All rights reserved.