12.12.2023

Truck Country - Zelená Voda, Nové Mesto nad Váhom 30.-31. augusta 2024

Priestor podujatia Truck Country 2024 - Zelená Voda, Nové Mesto nad Váhom, zaručuje komfort, oddych a relax pre truckerov! Hľadali sme miesto, ktoré by sa vyrovnalo piešťanskému autokempu v minulosti. Termín podujatia Truck Country na Zelenej Vode je posledný prázdninový víkend, konkrétne 30. - 31. augusta 2024.
Registrovať svoje trucky môžete priamo na: www.truckcountry.eu//?section=reg_user

 

Vstupenky sú v predpredaji v limitovaných sériách: https://www.ticketportal.sk/event/TRUCK-COUNTRY-2024 

Deti do 130cm v sprievode dospelej osoby - vstup zadarmo. ZŤP - vstup zadarmo, ich doprovod musí mať platnú vstupenku.

 

V roku 2001 sa organizačný štáb pokúsil o zorganizovanie na Slovensku ojedinelej motoristickej akcie. Truck Country, už počas prvého ročníka naplnilo očakávania návštevníkov, partnerov, ale hlavne účastníkov, ktorým v našej krajine chýbalo podujatie, kde sa môžu stretnúť vodiči a autodopravcovia a stráviť príjemný víkend v spoločnosti svojich rodín, priateľov a známych. Podujatie ponúka svojim priaznivcom všetko, čo takáto akcia môže ponúknuť. Dni strávené priateľským zápolením v zaujímavých súťažiach, detské atrakcie i kvalitnú hudobnú produkciu.

Truck Country je ojedinelý projekt na Slovensku v oblasti nákladných a úžitkových vozidiel. Tento festival truckov najlepšie opísal a vystihol ešte pred jeho prvým ročníkom Stanley Cvengroš: „Mal by to byť akýsi zraz plnokrvníkov, ktorým v žilách koluje nafta namiesto krvi. Teším sa na toto stretnutie so starými dobrými priateľmi, s gulášom a pečenou klobásou v ruke. Môže byť niečo lepšie?"
Festival „veľkých áut" je nielen prehliadkou toho, čo už na našich cestách je možné stretávať, ale svoje neodmysliteľné miesto tu majú práve aj nové vozy prezentované jednotlivými značkami v úplne inom prostredí, z akého ho poznajú napríklad bežní návštevníci autosalónov. Samozrejme nebudú chýbať ani tie značky, alebo výrobcovia, ktorí mnohokrát doplnia vozidlo o nevyhnutnú výbavu, aby mohlo slúžiť novému majiteľovi čo najlepšie a najefektívnejšie. Počas truckového víkendu bude pripravené množstvo súťaží pre samotných účastníkov zrazu, tak aj sprievodných akcií pre dospelých, ale samozrejme aj pre deti. Podujatie urobí radosť mnohým rodinám, ktoré tak prežijú v obklopení truckov a kvalitnej hudby neopakovateľný víkend.

Rekreačný areál sa nachádza 2 km od centra Nového Mesta nad Váhom a z hľadiska dopravnej dostupnosti je lokalita sprístupnená blízkou diaľnicou. Areál poskytuje množstvo príležitostí na trávenie voľného času a oddych.
Areál ponúka jazero s plážou, zrekonštruované a novovybudované športoviská, sociálne zariadenia, vodné aktivity.
Zelená voda je jazero, ktoré vzniklo ťažbou štrku pred viac ako 30 rokmi. Voda je hygienicky bezchybná a je samozrejme vhodná na kúpanie. Vodná plocha s rozlohou 80 ha je využívaná nielen na kúpanie, ale i člnkovanie, windsurfing a iné vhodné športy.
Areál Zelenej Vody je vyhľadávanou lokalitou aj kvôli nasledujúcim faktom:
- Jazero s plážou
- Služby strediska
- Beach bar so širokou ponukou osviežujúcich drinkov, občerstvenia či kávy. Vychutnať si môžete vychladený nápoj priamo na pláži, či pri západe slnka na terase.
Aktivity
V rekreačnom areáli nájdete viacero atrakcií, ako napríklad: paddleboardy, prenájom elektro bicyklov, či plážový volejbal a veľa ďalšieho.
Ubytovanie
V areáli Zelená Voda je na ubytovanie k dispozícií 20 komfortne vybavených mobilných domčekov so 4 lôžkami. Domčeky sa nachádzajú v krásnom prostredí len pár metrov od jazera. V horúcich dňoch hostia môžu tráviť príjemné letné večery na krytej terase. Ubytovanie je poskytované aj v kempe, prípadne stanovanie, ktoré zabezpečuje Beach Bar, s.r.o. V blízkosti sa nachádza Hotel Perla a Penzión Adriana.


späť

Predpredaj vstupeniek

Predpredaj TruckCountry 2024 Predpredaj TicketPortal

PRIHLÁŠKA



Registácia dopravcov!


Počet registrovaných:

82/150

Video

video

Sociálne siete

Registrácia (newsletter)

Partneri
Copyright 2024 Truck Country, All rights reserved.