08.06.2023

Víkend 2. a 3. júna 2023 patril truckom!

TRUCK COUNTRY podujatie "veľkých aut" sa uskutočnilo na Letisku Nitra Janíkovce prvý júnový víkend. Limit 200 nablýskaných truckov bol naplnený už pred začatím samotného podujatia. Nechýbali krásne ženy a silní muži, atrakcie, doplnené o bohatý hudobný a sprievodný program s fantastickou atmosféru, ktorá panovala na jubilejnom 20. ročníku TRUCK COUNTRY.

Toto obľúbené podujatie sa konalo v Piešťanoch od roku 2001. "Festival veľkých aut" pod vedením Petra Žáka si našiel okamžite svojich fanúšikov. Truck Country je festival truckov - veľkých áut, ktorý jednoducho musíte zažiť! Po všetkých stránkach sa stal sviatkom pre všetkých truckerov a práve tu na Truck Country si sú všetci návštevníci, truckeri, či dopravcovia o niečo bližší.
Už minulý rok sa ukázalo, že nový priestor Truck Country zaručil komfort, oddych a relax pre truckerov. Ako sa ukázalo areál Letiska Nitra bol ideálnou voľbou.

200 truckov bolo doplnených bohatým hudobným programom: Heľenicne oči, HEX, Jan Nedvěd ml. a Příbuzní, Campana Batucada, Palo Drapák, Dr. Zetor, americké country Willie Jones Band, Ontario, Pengagi, RuNa. Nezaostával ani sprievodný program: Slovakstrongman, jumping párty, diskotéka, výhliadkové lety, detské atrakcie, maskoty, hostesky, boj v bahne, sexi myčka, RC modely, autogramiáda HK Nitra, Radovan Kazarka jazdec Rally Dakar, stánky so suvenírmi a občerstvením, súťaže... Vystavovatelia odprezentovali svoje firmy: Ján Šebo - Medzinárodná doprava, INCAR s.r.o., Growatt Sireco, TPD, D.I.L.A.N. Servis, Scania Slovakia, Agrotec Slovensko, Bridgestone, Primaclima, Urpiner, ZAKO sk, Tango Transport Slovakia a ďalší.

 

Výsledky:

Dopravca s najväčším počtom aut
1. Ján ŠEBO-Medzinárodná doprava - 30 ks
2. Bilfer Trading - 12 ks
3. AP Transport - 11 ks


TOP truck 1. miesto: JoJo Trans

TOP truck 2.-5. miesto bez určenia poradia:

TANGO, Chlebík Transport, M+M Opatovský, Car rescue team

 

NAJ súprava: Lucian Igras (PL)
NAJ dodávka: Václav Dvořák (CZ)
NAJ valník: Milan Cafuta
NAJkrajšia šoférka: Natália Čechvalová - TANGO
Špeciálna cena udelená spoločnosťou ZAKO SK za najkrajšiu expozíciu: MikBear
Značka s najvyšším počtom aut: SCANIA Slovakia
Súťaž vo varení gulášu: Truck Country GULÁŠ
1. MikBear
2. INCAR
3. TANGO

 

K 20. výročiu nechýbala nádherná torta od Zuzany Jurányiovej z firmy JoJoPa Trans, ktorá sa rozkrájala priamo pri pódiu pre návštevníkov.

 

Špeciálne ocenenie v podobe plakety si odniesli ako poďakovanie za prínos truckingu na Slovensku: 

STANLEY CVENGROŠ (prevzal syn Maťo Cvengroš)
-ocenenie in memoriam za celoživotný prínos propagácie a rozvoja trukingu

JÁN BAŠNÁR
-ocenenie za umelecké stvárnenie desiatok truckov technológiou airbrush

Pavol CHLEBÍK
-ocenenie za celoživotný prístup k svojej práci a priekopníctvo v tuningu truckov na Slovensku

JÁN ŠEBO
-ocenenie za celoživotný prístup  k svojim kolegom, vodičom, rodinným príslušníkom a v neposlednom rade za neodmysliteľný prístup k tomu , že toto podujatie má dnes 20.výročie

 

Následne Maťo Cvengroš ocenil najväčším putovným pohárom na počesť svojho otca Stanislava Stanley Cvengroša, ktorý sa na nás pozerá už z truckerského neba - Stanleyov pohár, ktorý si odniesol zlatý truck od firmy JoJo Trans.

 

Ďakujeme návštevníkom, truckerom, dopravcom, partnerom, účinkujúcim a všetkým účastníkom podujatia... za nádherný víkend na Truck Country 2023. Boli ste všetci fantastickí!!!

 

Tešíme sa na TRUCK COUNTRY 2024!


späť

Predpredaj vstupeniek

Predpredaj TruckCountry 2024 Predpredaj TicketPortal

PRIHLÁŠKA



Registácia dopravcov!


Počet registrovaných:

82/150

Video

video

Sociálne siete

Registrácia (newsletter)

Partneri
Copyright 2024 Truck Country, All rights reserved.