31.07.2023

Na Truck Country vystúpi Jan Nedvěd a Příbuzní!

Obľúbené podujatie Truck Country sa uskutoční 2.-3. júna 2023 na Letisku Nitra - Janíkovce.

Pravidelnými hudobnými interpretmi v predošlých ročníkoch bývali Jan a František Nedvědi. Minulý rok malo vystúpenie mladších Nedvědov veľký úspech a tak na TRUCK COUNTRY 2023 - 3. júna 2023 v sobotnom hudobnom programe o 21h, na jubilejnom 20. ročníku, zaznejú všetky známe hity týchto legendárnych bratov v podaní Jan Nedvěd ml. a Příbuzní.

Honza Nedvěd mladší, Hanka Nedvědová, bratia Oršulíci a Ladislav Zvak "šlápli do pedálů" a s týmto zoskupením si na koncerte budete môcť zaspievať nielen staré hity od Nedvědovcov, skupiny Příbuzní, Spirituál Kvintet, či Brontosaurov, ale vypočujete si aj nové autorské hity, ktoré budú postupne s kapelou vydávať.
Tešiť sa môžete na koncert syna českej country legendy Jana Nedvěda a hudobnej skupiny Příbuzní.

Už aj zo samotného názvu podujatia je jasné, že sa tu stretávajú dopravcovia a truckeri so svojimi priateľmi, rodinami a trávia tak príjemný víkend nielen pri country hudbe. Jedným z hlavných lákadiel je práve koncert syna českej country legendy Jana Nedvěda. Vystúpia aj ďalší skvelí interpreti: Heľenine oči, HEX, Palo Drapák, Willie Jones Band (USA/SK), Dr. Zetor, Pengagi, Ontario, RuNa. Samozrejme nebude chýbať ani sprievodný program: silný Slovakstrongman, TC JUMPING Párty, autogramiáda HK Nitra, sexi myčka a boj v bahne, bubnová show CAMPANA BATUCADA. To musíš zažiť!


späť

Predpredaj vstupeniek

Predpredaj TicketPortal

PRIHLÁŠKA



Registácia dopravcov!


Počet registrovaných:

78/150

Video

video

Sociálne siete

Registrácia (newsletter)

Partneri
Copyright 2024 Truck Country, All rights reserved.