16.06.2008

Jedinečná príležitosť počas TRUCK COUNTRY 2008!

Spoločnosť OSRAM aj tento rok pre Vás pripravila špeciálnu akciu – inovatívne autožiarovky pre kamióny OSRAM TRUCKSTAR® a taktiež autožiarovky do Vašich osobných automobilov kúpite počas TRUCK COUNTRY 2008 za veľkoobchodné ceny!!!!

 A TO NIE JE VŠETKO!!!!  

Za každý nákup autožiaroviek OSRAM máte možnosť roztočiť naše OSRAM koleso šťastia a získať zaujímavé darčeky! Hlavná cena – multifunkčné svietidlo OSRAM Dot.it!!!

 Navštívte nás v stánku OSRAM, kde Vás aj tento rok s radosťou privítame spolu s firmou AUTOPOTREBY Chmelár.

Poradíme Vám, ktorá autožiarovka je pre Vás tá pravá a firma AUTOPOTREBY Chmelár Vám ponúkne dodatočný sortiment pre Váš kamión – taktiež za špeciálne ceny!!!

 Tešíme sa na Vašu návštevu a prajeme Vám príjemnú zábavu počas TRUCK COUNTRY 2008!                                                                              OSRAM Slovakia, a.s.

                                                                            AUTOPOTREBY Chmelár

Vyššia bezpečnosť na cestách vďaka správnym autožiarovkám 

Dážď, hmla, sneh a tma – vodiči kamiónov a autobusov si väčšinou nevyberajú podmienky, v ktorých budú na cestách. Takže, pri výbere autožiaroviek sa vždy oplatí investovať do spoľahlivej žiarovky, ktorá zabezpečí dobré a široké osvetlenie vozovky – tak ako 24 voltové autožiarovky zo skupiny OSRAM TRUCKSTAR®.

 

Predné reflektory, koncové svetlá a v poslednej dobe veľmi rozšírené reflexné fólie zaručujú, že sú kamióny lepšie viditeľné pre ďalších účastníkov cestnej premávky.

 

Pre kamionistov sú podmienky viditeľnosti na cestách veľmi dôležité. Na dobre osvetlenej ceste môžu vidieť prekážky omnoho skôr a tak reagovať omnoho rýchlejšie. Preto sú autožiarovky OSRAM TRUCKSTAR® jednoznačnou investíciou do bezpečnosti. So svetelným kužeľom predlženým až do 40 metrov a s podstatne zdokonaleným svetelným lúčom v zóne 50 až 75 metrov pred vozidlom, sú vodiči schopní rozpoznať prípadné blížiace sa nebezpečenstvo omnoho skôr. To im pridáva – mnohokrát vzácny - dodatočný čas na reakciu a umožňuje im uvoľnenejšiu jazdu dokonca aj počas noci a zlého počasia.

 
späť

Predpredaj vstupeniek

Predpredaj TruckCountry 2024 Predpredaj TicketPortal

PRIHLÁŠKA



Registácia dopravcov!


Počet registrovaných:

92/150

Video

video

Sociálne siete

Registrácia (newsletter)

Partneri
Copyright 2024 Truck Country, All rights reserved.