05.03.2022

Trucky sú späť, country je späť a aj Nedvědi sú späť!

Obľúbené podujatie Truck Country hlási svoj návrat a uskutoční sa 3.-5. júna 2022 na Letisku Nitra - Janíkovce. Pravidelnými hudobnými interpretmi bývali František a Jan Nedvědi. František odišiel minulý rok v lete do hudobného neba a Jan už nekoncertuje. Avšak na Truck Country 4. júna 2022 v sobotnom hudobnom programe zaznejú všetky známe hity týchto legendárnych bratov.

Tešiť sa môžete na koncert Františka a Honzu Nedvědov mladších. Synovia tejto legendárnej bratskej dvojice vystúpia v špeciálnom programe s názvom „Když tátové hráli..." Týmto vystúpením tak František Nedvěd ml. urobí dojemnú poctu svojmu otcovi, ktorý bol muzikantom telom i dušou. Vďaka krásnemu gestu ani po odchode nezmizne z pódia a country legenda tu bude s nami.


Už aj zo samotného názvu podujatia je jasné, že sa tu budú môcť stretnúť dopravcovia a truckeri so svojimi priateľmi, rodinami a stráviť tak príjemný víkend pri country hudbe. Jedným z hlavných lákadiel je práve „návrat Nedvědov". Samozrejme nebude chýbať ani sprievodný program k bohatému hudobnému programu podujatia Truck Country: silný Slovakstrongman, TC Jumping Party, spanilá jazda, výhliadkové lety, rôzne súťaže, sexi myčka a boj v bahne, bubnová show CAMPANA BATUCADA, atrakcie pre deti, tombola, stánky so suvenírmi a občerstvením. Sobotným programom Vás bude prevádzať krásna moderátorka Barbora Chlebcová.
Letisko Nitra - Janíkovce 3.-5. júna 2022, viac informácii na:
www.truckcountry.eu
www.facebook.com/truckcountry.eu
www.instagram.com/truckcountry.eu

 

Predpredaj vstupeniek za 7,- €: TICKETPORTAL vstupenky na dosah 

Registrácia truck: TRUCK COUNTRY 2022
Už teraz sa na Vás všetkých tešíme, že si užijeme víkend na krídlach zábavy.
To musíš zažiť!

 


späť

Predpredaj vstupeniek

Predpredaj TicketPortal

PRIHLÁŠKA



Registácia dopravcov!


Počet registrovaných:

60/150

Video

video

Sociálne siete

Registrácia (newsletter)

Partneri
Copyright 2024 Truck Country, All rights reserved.