25.02.2022

Festival veľkých aut - TRUCK COUNTRY je späť!!!

Fantastická správa pre fanúšikov veľkých aut, vodičov, dopravcov! Truck Country je späť a uskutoční sa v roku 2022. Presnejší termín ešte organizátori vyberajú, aby bol čo možno najmenej ovplyvniteľný pandémiou a teda v letných mesiacoch. Rovnako aj vyberajú nový priestor, ktorý bude spĺňať všetky podmienky pre kvalitne vytvorenú atmosféru podujatia plného truckov, dopravcov, vystavovateľov... Nový priestor a starý pôvodný organizátor z Piešťan na čele s Petrom Žákom zaručujú, že už teraz sa máte na čo tešiť! Dokonca sa bude plánovať aj sobotná spanilá jazda, hneď ako bude stanovený termín a miesto konania. Registrovaní dopravcovia sa budú môcť zapojiť so svojim tímom do súťaže vo varení gulášu - TRUCK COUNTRY GULÁŠ 2022 (1. ročník).

 


Truck Country je festival truckov, veľkých áut, ktorý jednoducho musíš zažiť! Po všetkých stránkach sa stal sviatkom nielen pre truckerov, ale aj pre celú motoristickú verejnosť a práve tu na Truck Country si budú všetci návštevníci a truckeri, či dopravcovia o niečo bližší. Navyše ako sprievodný program podujatia budú vystúpenia country hudobných skupín, súťaž vo varení gulášu, diskotéka a nebude chýbať ani obľúbená súťaž Miss mokré tričko, či Boj v bahne a Sexi myčka. Čiže aj o kultúrny zážitok nebude núdza. Ako bonbónik bude pre truckerov pripravená spanilá jazda do okolia.

 


Budú sa tu môcť stretnúť vodiči, autodopravcovia a stráviť tak príjemný víkend pri skvelej hudbe vo veľmi príjemnom prostredí preliatom motoristickým adrenalínom. Truck Country ponúka svojim návštevníkom všetko, čo môže takáto akcia ponúknuť. Okrem toho, že môžete vidieť krásne nablýskané trucky, zažijete aj vystúpenie hudobných skupín. Program je obohatený o rôzne sprievodné akcie a tým je pre diváka veľkým lákadlom - už spomínaná spanilá jazda, sexi myčka, boj v bahne, miss mokré tričko a mnohé ďalšie sprievodné akcie nebudú určite chýbať ani na novom mieste, ktorý sa už čoskoro dozvieme.


Starí organizátori sa tešia práve na Vás dopravcov, ktorí ste v minulosti každoročne robili fantastickú kulisu, na ktorej sa stretávajú všetci priatelia veľkých aut, priaznivci country hudby a zábavy so svojimi rodinami. V priebehu najbližších dní budeme pracovať na web stránke, vytvoríme pre Vás nový rezervačný systém pre dopravcov. Samozrejme hneď Vás budeme informovať na našej stránke www.truckcountry.eu aj na www.facebook.com/truckcountry.eu , či www.instagram.com/truckcountry.eu


späť

Predpredaj vstupeniek

Predpredaj TruckCountry 2024 Predpredaj TicketPortal

PRIHLÁŠKA



Registácia dopravcov!


Počet registrovaných:

82/150

Video

video

Sociálne siete

Registrácia (newsletter)

Partneri
Copyright 2024 Truck Country, All rights reserved.