29.05.2017

Na Truck aréně Šikland i Truck trial s teamem HTGROUP RACING TEAM 536!

Pravidelně jezdí seriál českého mistrovství v Truck trialu. Od loňského roku také Evropského mistrovství v Truck trialu. Těchto závodů se zůčastňují od roku 2013. Posádku tvoří Daniel Stiblík a Jan Linek. Jezdí největší kategorii vozů S5 - divácky nejzajímavější. Jedná se o nákladní vozy 8x8.

Technika:
Doposud jezdili s vozem Tatra 813 8x8, avšak pro letošní truck trial mají postavený vůz nový a to Tatra 815 8x8. Poslední novou posilou teamu je bývalý doprovodný vůz stáje Buggyra Racing team - Tatra 815 6x6. (několik učástí na legendárním závodu Rally Dakar, Baja atd.)

Největší zaznamenané úspěchy:
1.Místo Tegau-Německo 2016
3.Místo celkově v ČR 2016
3.Místo celkově v ČR 2014

Truck trial všeobecně:
Je to sport, který je o jezdeckém umění, o tom jak překonat zdánlivě nepřekonatelné. Na všech závodech se projíždí abnormálně těžký terén, někdy i uměle vytvořený. Není to o tom pouze zdolat prudký svah, ale také se v terénu zorientovat a projet stanovenou sekci a umístěné branky s vědomím, že možná překonáte gravitační zákony tam, kde by to nikdo nepředpokládal. Pokud to nevyjde, poperete se s těmito zákony příště znovu. Otázku, zda se v sekci, kde je plno bahna i vody „utopíte", nebo úspěšně projedete, si většinou závodníci pokládají až po závodě. Pro toho, kdo projede, je to otázka zcela jasná, pro toho, kdo neprojede, je to výzva, jak takové náročné úseky pokořit příště. Protože hranice, o které si člověk myslí, že je nepřekonatelná, je ve skutečnosti mnohem, mnohem dál. Nic pro slabé nátury. Je to sport pro opravdu silné jedince.
http://www.htgroupracingteam.cz/

Truck aréna Šikland 23.-25.6.2017 Zvole (Vysočina)!

 


späť

Predpredaj vstupeniek

Predpredaj TruckCountry 2024 Predpredaj TicketPortal

PRIHLÁŠKA



Registácia dopravcov!


Počet registrovaných:

82/150

Video

video

Sociálne siete

Registrácia (newsletter)

Partneri
Copyright 2024 Truck Country, All rights reserved.