03.06.2014

Zopár užitočných informácii




  • VSTUP: Brány areálu sa pre návštevníkov otvárajú v piatok o 16.00 hod. Do areálu smú vstúpiť len správne označení ľudia s príslušnou identifikáciou, buď ste si kúpili vstupenku v predpredaji, ktorá Vám bude vymenená za príslušnú identifikáciu, alebo si ju kúpite priamo na mieste pred vstupom do areálu.

  • IDENTIFIKÁCIA: Každý návštevník obdrží po preukázaní sa platným lístkom náramok - identifikáciu návštevníka, ktorý mu bude založený na zápästie. Identifikáciou je potrebné sa preukázať pri vstupe na podujatie i pri vyzvaní v jeho priestoroch. Identifikáciu považujte za ceninu, pri strate opätovný vstup nie je umožnený, nová vydaná nebude. Návštevníci bez náramku budú vyvedení z areálu, vo vlastnom záujme preto svoje náramky neposkytujte iným osobám. Za stratu, poškodenie, prípadne krádež identifikácie je zodpovedný návštevník. Identifikácia je umiestnená na zápästí, iba vo zvláštnych prípadoch tomu môže byť inak (alergia, kožná choroba, ...).

  • PSY: Zákaz vodenia psov do areálu. Voľný pohyb psov je zakázaný a bude riešený poriadkovou službou.

  • MOTORKÁRI: Motorky majú vstup do areálu zadarmo, ale motorkár musí mať platnú vstupenku.

  • PARKOVANIE: Do areálu majú automobily vstup zakázaný, mimo štábnych, usporiadateľských a vozidiel účinkujúcich. Automobily je nutné nechať na vyhradenom platenom parkovisku (1€). Organizovanie parkoviska má na starosti usporiadateľská služba. Prosíme Vás o rešpektovanie jej pokynov, ktoré slúžia na zabezpečenie plynulého chodu parkovania.

  • UBYTOVANIE: Stanovať sa dá popri vale na vyhradenom stanov tábore zadarmo. Pre náročnejších dávame typ na ubytovanie: http://mmi.sk/kamvpn.php

  • ZĽAVY: ZŤP a deti do 130 cm majú na podujatie vstup zadarmo

  • AKREDITÁCIA NOVINÁROV: Na podujatie majú voľný vstup iba vopred riadne akreditovaní novinári.

  • BULLETIN: je k dispozícii každému návštevníkovi zadarmo. Obsahuje informácie o programe a účinkujúcich a základné praktické informácie (časový sled, dôležité informácie, ...).


späť

Predpredaj vstupeniek

Predpredaj TruckCountry 2024 Predpredaj TicketPortal

PRIHLÁŠKA



Registácia dopravcov!


Počet registrovaných:

90/150

Video

video

Sociálne siete

Registrácia (newsletter)

Partneri
Copyright 2024 Truck Country, All rights reserved.