02.05.2013

Sobotným programom Vás bude sprevádzať známy moderátor Michal Hudák

Michal Hudák (* 27. jún 1969, Prešov) je výborný slovenský moderátor, zabávač a divadelný, televízny herec. Mimo toho v sobotu 15. júna 2013 bude návštevníkov Truck arény sprevádzať programom ako moderátor hlavného stageu. Určite si pre Vás pripraví spestrenie a navodí tak príjemnú a zábavnú atmosféru v piešťanskom autocampe, kde spolu strávime nezabudnuteľné chvíle.

Niečo málo informácii o Michalovi: Je rusínskej národnosti. Základnú školu i gymnázium absolvoval v ukrajinskom jazyku. V detstve pôsobil v rozhlase aj v amatérskom divadle. V čase dospievania hrával aj na doskách Ukrajinského národnostného divadla v Prešove (dnešné Divadlo Alexandra Duchnoviča).

Rozhodol sa pre štúdium herectva na Vysokej škole múzických umení v Bratislave. V roku 1987 úspešne absolvoval prijímacie pohovory, ale herectvo napokon odišiel študovať na Kyjevský inštitút divadelného umenia. Po štyroch rokoch sa vrátil ako divadelný a filmový herec. Angažmán získal v Divadle Alexandra Duchnoviča v Prešove. Pôsobil aj v prešovskom rádiu Flash.

Televíznym divákom sa po prvýkrát predstavil v súťažnej relácii Slovenskej televízie Správny kľúč a neskôr, v relácií Varím varíš varíme. V súčasnosti pripravuje upútavky pre televíziu JOJ, pracuje v dabingu a číta komentáre k dokumentárnym filmom. V televízii JOJ moderoval relácie Dievča za milión a reality show VyVolení. Vystupuje aj s country a bluegrassovou kapelou Žobráci, kde hrá na mandolíne. Je rozvedený, má syna Šimona a dcéru Evu. V dnešnej dobe aj hrá v úspešnom seriáli Profesionáli.


späť

Predpredaj vstupeniek

Predpredaj TruckCountry 2024 Predpredaj TicketPortal

PRIHLÁŠKA



Registácia dopravcov!


Počet registrovaných:

90/150

Video

video

Sociálne siete

Registrácia (newsletter)

Partneri
Copyright 2024 Truck Country, All rights reserved.