18.06.2012

D.I.L.A.N. Truck aréna 2012

Už 12. ročník medzinárodného festivalu truckov sa uskutočnil v dňoch 15.-16. júna v staro-nových priestoroch v campe Lodenica v Piešťanoch. V piatok začali prichádzať prvé trucky, ktoré sa postarali o atmosféru. Účasť bola jasná už pred podujatím, kedy bolo vypredaných týždeň pred akciou všetkých 200 miest pre trucky, ktoré si užili množstvo súťaží, atrakcií a nechýbal ani pestrý hudobný program s mnohými známymi skupinami a interpretmi.
Ide o jedno z najväčších podujatí svojho druhu v strednej Európe. Trucky boli zo šiestych zemí a to Holandsko, Poľsko, Srbsko, Taliansko, Česko a Slovensko. Počas dvoch dní si truckeri zmerali sily v disciplínach ťahanie, preťahovanie a priťahovanie trucku, či váľanie pneumatiky spolu s najsilnejšími mužmi Slovenska - strongmanmi. Pre návštevníkov bol pripravený bohatý hudobný program. Predstavili sa vám s fantastickým návratom na scénu Zlatá česká Slávica Iveta Bartošová. Nechýbali dve Zlaté slovenské Slávice Zuzana Smatanová, Tina a Ego, Ivan Mládek a Banjo Band, AC-CD revivald, Senzus, Slniečko, Bukasový Masív, Karpatské Chrbáty, Vrbovskí víťazi a mnohí ďalší... Program obohatila súťaž boj v bahne či Miss bodypaiting a polnočné prekvapenie Miss mokré tričko. Nezabudnuteľným zážitkom pre návštevníkov boli cyklotrialisti a liga K1 & MMA. Pre dospelých a ich detičky bolo pripravených množstvo atrakcií, nafukovadlá, šmýkačka, trampolína, štvorkolky, elektrické autíčka, maľovanie na tvár, bodypating...
Truck aréna - jedinečný zraz autodopravcov na Slovensku, aj tohtoročné 12. stretnutie truckerov, autodopravcov a všetkých „fandov" veľkých aut bolo úspešné. V piešťanskom campe sme zažili víkend plný zábavy, súťaženia, kultúrneho vyžitia. Zišli sa tu vodiči, dopravcovia, predajcovia, všetci čo sa zaoberajú kamiónmi ich predajom, prevádzkou, opravou a v neposlednom rade návštevníci, ktorí mali počas tohto víkendu vidieť krásne autá a zažiť neopakovateľné chvíle spolu s truckermi. Toto všetko sa udialo vďaka partnerom, ktorí túto akciu podporili a pomohli tak uskutočniť víkend plný oddychu, zábavy a relaxu pre dopravcov a vodičov. Potvrdil sa záujem o stretávanie nielen vodičov a dopravcov, ale aj širokej verejnosti. Preto sme presvedčení, že tak partneri, ako aj dopravné spoločnosti zachovajú svoju priazeň tomuto podujatiu a o rok sa stretneme a naša „truckerská rodina" sa ešte viac rozrastie!

Zopár štatistických údajov
Celkovo sa D.I.L.A.N. Truck arény 2012 zúčastnilo 200 ťahačov rôznych značiek. Predviedli sa v najväčšom zložení hlavne značka SCANIA. Spomedzi spoločností mala najviac ťahačov firma Autodoprava Šebo, predviedli 25 áut! Na druhom mieste skončila firma PAPO s 11 autami a na treťom mieste skončila spoločnosť Comextrans s 8 autami. Titul TOP truck na základe SMS hlasov a hlasov od organizátora si odniesla už po piaty krát Severní Hvězda s Jirkom Šatánkom z firmy Scandicar, druhé miesto patrilo trucku Bruce Lee od Martina Pakosa a s krásnym bronzovým pohárom odchádzal Blue Wiking od Aleša Dvořáka.
Internetovému hlasovaniu kraľoval truck s airbrushom Bruce Lee, druhá bola Severní Hvězda a tretí skončil Indián od Pinčára Jozefa. Špeciálnu cenu a to Pohár Slanley Cvengroša si odniesol Radek Urban so svojim ťahačom s menom Nostalgia. Dopravných spoločností bolo celkovo 75. Generálny sponzor firma D.I.L.A.N. servis ocenil tri airbrushové trucky a to „nosáča" Peterbild až z Holandska a dva ťahače značky DAF - Wild West z Autodopravy Bukovčák priamo z Piešťan a z Poľska nádhernú súprav s airbrushom Afriky.
Dvanásty ročník slovenského zrazu truckov pod názvom D.I.L.A.N. Truck aréna je za nami. Víkend od 15.- 16. júna patril silným nablýskaným truckom v piešťanskom campe. Veríme, že ste si z arény odniesli množstvo pozitívnych zážitkov a budete na tento ročník príjemne spomínať.

 

Zdroj foto: Erik Ďuriš


späť

Predpredaj vstupeniek

Predpredaj TruckCountry 2024 Predpredaj TicketPortal

PRIHLÁŠKA



Registácia dopravcov!


Počet registrovaných:

90/150

Video

video

Sociálne siete

Registrácia (newsletter)

Partneri
Copyright 2024 Truck Country, All rights reserved.