20.06.2011

D.I.L.A.N. Truck aréna 2011

Už 11. ročník medzinárodného festivalu truckov sa uskutočnil v dňoch 17.-18. júna na letisku v Piešťanoch. V piatok začali prichádzať prvé trucky, ktoré sa postarali o atmosféru. Účasť bola 289 kamiónov, ktoré si užili množstvo súťaží, atrakcií a nechýbal ani pestrý hudobný program s mnohými známymi skupinami a interpretmi. Vás návštevníkov a divákov, ktorí ste robili fantastickú kulisu tohto podujatia (najväčšieho stredoeurópskeho zrazu truckerov) bolo 13000 počas celého podujatia D.I.L.A.N. Truck aréna 2011.
Ide o jedno z najväčších podujatí svojho druhu v strednej Európe. Počas dvoch dní si truckeri zmerali sily v disciplínach paralelný slalom a šprint. Pre návštevníkov bol pripravený bohatý hudobný program. Predstavili sa vám napríklad Peter Nagy a Indigo, Kabát revivald, AC-CD revivald, Drišľak, Slniečko, Bukasový Masív, Maxim Turbulence... Program obohatila súťaž boj v bahne. Nezabudnuteľným zážitkom pre návštevníkov boli kaskadéri a cyklotrialisti. Jedným z motocyklových kaskadérov, ktorý predviedli adrenalínové vystúpenie, bol aj Pepa Sršeň, ktorý je držiteľom 7 svetových rekordov! V bohatom programe bol aj zoskok výsadkárov, či barelový pretek jazdcov AUTOslide, kde vyhral jazdec Milan Greguška s autom Mitsubishi EVO, ktoré pokrstila skupina Horkýže Slíže do rally sezóny. Zároveň skupina Horkýže Slíže urobila pre návštevníkov zároveň aj autogramiádu. Pre dospelých a ich detičky bolo pripravených množstvo atrakcií - lunapark na ploche 5000 m², nafukovadlá, šmýkačka, trampolína, štvorkolky, elektrické autíčka, maľovanie na tvár, bodypating...
Truck aréna - jedinečný zraz autodopravcov na Slovensku, aj tohtoročné 11. stretnutie truckerov, autodopravcov a všetkých „fandov" veľkých aut bolo úspešné. Na piešťanskom letisku sme zažili víkend plný zábavy, súťaženia, kultúrneho vyžitia. Zišli sa tu vodiči, dopravcovia, predajcovia, všetci čo sa zaoberajú kamiónmi ich predajom, prevádzkou, opravou a v neposlednom rade návštevníci, ktorí mali počas tohto víkendu vidieť krásne autá a zažiť neopakovateľné chvíle spolu s truckermi. Toto všetko sa udialo vďaka partnerom, ktorí túto akciu podporili a pomohli tak uskutočniť víkend plní oddychu, zábavy a relaxu pre dopravcov a vodičov. Potvrdil sa záujem o stretávanie nielen vodičov a dopravcov, ale aj širokej verejnosti. Preto sme presvedčení, že tak partneri, ako aj dopravné spoločnosti zachovajú svoju priazeň tomuto podujatiu a o rok sa stretneme a naša „truckerská rodina" sa ešte viac rozrastie!
Jedenásty ročník najväčšieho stredoeurópskeho zrazu truckov pod názvom D.I.L.A.N. Truck aréna je za nami. Víkend od 17.- 18. júna patril silným nablýskaným truckom na piešťanskom letisku. Na budúci rok sa dúfam, stretneme opäť na už 12. ročníku. Veríme, že ste si z arény odniesli množstvo pozitívnych zážitkov a budete na tento ročník príjemne spomínať.
Zopár štatistických údajov
Celkovo sa na D.I.L.A.N. Truck arény 2011 zúčastnilo 289 ťahačov rôznych značiek. Predviedli sa v najväčšom zložení hlavne značka DAF a pohár si odniesol zástupca firmy Dilan DAF pán Marián Šiko. Spomedzi spoločností mala najviac ťahačov firma Autodoprava Šebo, predviedli 25 áut! Na druhom mieste skončila firma PAPO a na treťom mieste skončila spoločnosť ASOS, ktorí si zároveň odniesli pohár za najkrajšiu expozíciu. Titul TOP truck na základe SMS hlasov si odniesla už po štvrtý krát Severní Hvězda s jej šoférom Jirkom Šatánkom. Špeciálnu cenu a to Pohár Slanley Cvengroša si odniesla Simona z Autodopravy BJ so svojim žltým ťahačom Wild West. Dopravných spoločností bolo celkovo 147. Na D.I.L.A.N. Truck arénu 2011 sa prišlo pozrieť počas dvoch dní 13000 návštevníkov.


späť

Predpredaj vstupeniek

Predpredaj TruckCountry 2024 Predpredaj TicketPortal

PRIHLÁŠKA



Registácia dopravcov!


Počet registrovaných:

90/150

Video

video

Sociálne siete

Registrácia (newsletter)

Partneri
Copyright 2024 Truck Country, All rights reserved.