16.05.2011

Súťažte s TRUCK ARÉNOU!

Skončila súťaž o dopravcu s najväčším počtom prihlásených aut a hneď dnes rozbiehame ďalšiu súťaž a to o vstupenky na podujatie SLOVENSKÉ PIESKY. Akcia sa bude konať 11.-14.augusta 2011 v priestore VTSÚ Vojenský priestor Záhorie. Je to najväčšie podujatie historických vozidiel na piesku v Európe. A práve tí z Vás, ktorí prihlásite ľubovoľný počet vozidiel na TRUCK ARÉNU do konca mája 2011, získate automaticky po 2 vstupenkách na túto akciu www.slovenskepiesky.sk

 

Preto neváhajte a prihláste ešte dnes svoje vozidlá na najväčší stredoeurópsky zraz truckov TRUCK ARÉNA https://www.truckcountry.eu//?section=reg_user a získate zadarmo vstupenky na ďalšiu letnú akciu!

 

Zároveň na stránke https://www.truckcountry.eu//?id=65 môžete súťažiť aj o vstupenky na TRUCK ARÉNU, kde sa vždy v pondelok mení súťažná otázka a žrebujú sa 2 výhercovia, ktorí získavajú po 2 vstupenkách. Tých, ktorých vyžrebujeme do konca mája získajú k týmto dvom vstupenkám na TRUCK ARÉNU zadarmo aj 1 vstupenku na akciu SLOVENSKÉ PIESKY.

 

NAVYŠE! Tak ako každoročne pre tých z Vás, ktorý prihlásia viac ako 5 aut, máme pripravené množstevné zľavy vo výške od 10 do 25%, čiže nás neváhajte kontaktovať.


späť

Predpredaj vstupeniek

Predpredaj TruckCountry 2024 Predpredaj TicketPortal

PRIHLÁŠKA



Registácia dopravcov!


Počet registrovaných:

92/150

Video

video

Sociálne siete

Registrácia (newsletter)

Partneri
Copyright 2024 Truck Country, All rights reserved.