29.03.2010

Kúpte si už teraz permanentku na naše akcie za cenu denného lístka

V tejto prvej fáze predpredaja je možné si zakúpiť vstupenky na celé tri dni festivalov za cenu jednodňového lístka na mieste. Je to naozaj prvá zavádzacia cena limitovanej série a keď sa vypredá, nastúpi drahšia, preto využi túto šancu dostať sa na tri dni na festival za cenu jednodňovej vstupenky.
Máme pre Vás jedinečnú možnosť, ako sa dostať na letné festivaly Truck aréna a Lodenica za cenu dennej vstupenky. Od 1.4.2010 bude možné si v predpredaji za najlepšie ceny zakúpiť vstupenku na letné festivaly a to konkrétne Truck aréna 18.-20. júna na letisko v Piešťanoch a Lodenica 26.-28. augusta v piešťanskom campe. Kupujte hneď od začiatku apríla, lebo vzápätí môže byť lístok drahší. Využite možnosť zakúpenia pernamentky na Truck arénu a s ňou tri dni na krídlach zábavy si môžeš zadovážiť už za cenu 12,- eur a festival Lodenica a s ním 3 dni na konci leta môžu byť tvoje len za 15,- eur. Tieto ceny sú nižšie ako cena jednodňového lístka na akcii. S pribúdajúcim časom sa budú ceny vstupeniek zvyšovať. Po vypredaní prvého limitovaného balíka permanentiek sa cena zvýši a takto bude postupne rásť až do akcie.
Navyše je tu bonus pre tých, čo si zakúpia vstupenku v predpredaji na festival Lodenica, získajú k nej CD Vlastu Redla - Staré pecky. Vyzdvihnúť si ho môžete priamo na festivale, alebo ak ho budete chcieť, stačí, keď nám mailom oznámite svoje údaje a číslo zakúpenej vstupenky a Vám ho pošleme poštou.

Vstupenky objednávajte v sieti www.ticketportal.sk.
Viac info: www.lodenica.sk, www.truckarena.sk


späť

Predpredaj vstupeniek

Predpredaj TruckCountry 2024 Predpredaj TicketPortal

PRIHLÁŠKA



Registácia dopravcov!


Počet registrovaných:

92/150

Video

video

Sociálne siete

Registrácia (newsletter)

Partneri
Copyright 2024 Truck Country, All rights reserved.