19.02.2010

Truck aréna 2010 - Na krídlach zábavy!

TRUCK ARÉNA bude mať svoj jubilejný 10. ročník už 18.-20. júna 2010 na letisku v Piešťanoch a už teraz sa môžete tešiť na nezabudnuteľný víkend plný adrenalínu, kaskadérskych kúskov, zaujímavých atrakcií, krásnych žien a predovšetkým na autá budiace rešpekt a silu.

Aj tento ročník odštartujeme víkend na krídlach zábavy piatkovým programom, kde Vás tou správnou strunou naladia známi interpreti slovenskej a českej pop scény, budú na Vás čakať mnohé sprievodné atrakcie a pre deti kolotoče od výmyslu sveta. Tradičnou pozvánkou pre Piešťancov a obyvateľov okolitých miest na festival veľkých áut je spanilá jazda mestom a jeho okolím. Tá svojou veľkolepou kolónou a hlasným zvukom klaksónov nenechá v meste ani nohu a všetkých odprevadí na miesto, kde to v ten víkend žije – na TRUCK ARÉNU!

Sobota je nabitá kvalitným hudobným programom, súťažami kamiónov, maľovaním tvári, pre tých odvážnejších aj maľovaním na telo, futbalovým turnajom, končiac pikantným bonbónikom pre dospelých o polnoci a zábavy až do samého rána. Ale vy, páni šoféri pozor, lebo Vás čaká v nedeľu deň „D“ v znamení súťaží, slalomu a mnohých iných zaujímavých disciplín. Pre najmenších si organizátori pripravili veselých a usmievavých animátorov a súťaže na celé dopoludnie, aby si rodičia mohli v kľude vychutnať nespútané súťaže majstrov volantov.....

Takže Vážení, poznačte si v diári termín 18.-20.jún 2010!


späť

Predpredaj vstupeniek

Predpredaj TruckCountry 2024 Predpredaj TicketPortal

PRIHLÁŠKA



Registácia dopravcov!


Počet registrovaných:

92/150

Video

video

Sociálne siete

Registrácia (newsletter)

Partneri
Copyright 2024 Truck Country, All rights reserved.