22.04.2009

Tuli a Sevěrní Hvězda na Autosalóne

Prinášame Vám niekoľko informácii z Autosalónu v Bratislave na Inchebe zo včerajšieho prvého dňa. Máte možnosť v našom výstavnom stánku spojenom s časopisom Transport využiť niekoľkých akcii, ktoré sme pre Vás pripravili:
- Odfotiť sa s našimi modelkami Truck arény pri nablískanom najkrajšom trucku Truck arény 2008 a získať od neho podpisovú kartu. Naleštená Severná Hvězda sa teší na Vás, dokonca tu budete môcť stretnúť celebritu ako sme včera zastihli napr. Tuliho. Tuli povedal: "V takom dome na kolesách by som určite neodmietol si ísť zajazdiť. Verím, že na Truck aréne sa mi to tento rok podarí..."
- Ak na mieste vyplníte prihlášku, Váš účastnícky poplatok bude o polovicu lacnejší ako je súčasná cena (35,- Euro), čiže zaplatíte len 17,50 Euro.
- Môžete si kúpiť permanentku na tri dni Truck arénu za aktuálnu predpredajovú cenu a získať tak jedinečnú možnosť raz do roka vidieť stovky nablýskaných truckov na 1 mieste a zažiť 3 dni na krídlach zábavy na piešťanskom letisku od 19.-21.6.2009.
- Ten, kto vyplní prihlášku, prípadne si kúpi lístok, dostane kupón, ktorý keď vyplní a hodí do urny Truck arény, môže vyhrať lákavé ceny (vstupenky a reklamné predmety Truck arény)
Tešíme sa na Vás na našom výstavnom mieste umiestneného v priestoroch stánku mediálneho partnera časopisu Transport č.103 a Severná Hvězda pred halou č.A1.

späť

Predpredaj vstupeniek

Predpredaj TruckCountry 2024 Predpredaj TicketPortal

PRIHLÁŠKA



Registácia dopravcov!


Počet registrovaných:

92/150

Video

video

Sociálne siete

Registrácia (newsletter)

Partneri
Copyright 2024 Truck Country, All rights reserved.