19.04.2009

Akcia na AUTOSALÓNE v Bratislave

Tento týždeň od utorka do nedele, čiže 21. - 26. 4. 2009 sa uskutoční v Bratislave na Inchebe Autosalón. Tento rok je partnerom Truck arény a preto budete môcť na Autosalóne využiť rôzne akcie, napr.:
- Ak na mieste vyplníte prihlášku, Váš účastnícky poplatok bude o polovicu lacnejší ako je súčasná cena (35,- Euro), čiže zaplatíte len 17,50 Euro.
- Môžete si kúpiť permanentku na tri dni Truck arénu za aktuálnu predpredajovú cenu a získať tak jedinečnú možnosť raz do roka vidieť stovky nablýskaných truckov na 1 mieste a zažiť 3 dni na krídlach zábavy na piešťanskom letisku od 19.-21.6.2009.
- Ten, kto vyplní prihlášku, prípadne si kúpi lístok, dostane kupón, ktorý keď vyplní a hodí do urny Truck arény, môže vyhrať lákavé ceny (vstupenky a reklamné predmety Truck arény)
- Môžete tu získať podpisovú kartu od víťazného ťahača, ktorý vyhral divácku súťaž o Naj truck Truck arény 2008 (Severní hvězda), ktorý tam budete môcť aj vidieť
Preto Vás srdečne pozývame na Autosalón, na vonkajšej výstavnej ploche budete môcť vidieť spomínanú Severnú hvězdu a tešíme sa aj na Vašu návštevu aj nášho výstavného miesta umiestneného v priestoroch stánku mediálneho partnera časopisu Transport.

späť

Predpredaj vstupeniek

Predpredaj TruckCountry 2024 Predpredaj TicketPortal

PRIHLÁŠKA



Registácia dopravcov!


Počet registrovaných:

92/150

Video

video

Sociálne siete

Registrácia (newsletter)

Partneri
Copyright 2024 Truck Country, All rights reserved.