18.03.2009

Dopravcovia POZOR AKCIA: o 50% lacnejší účastnícky poplatok!!!

Opäť sa po roku stretneme 19-21.06.2009 v Piešťanoch na letisku na skvelom podujatí „Truck aréna". Určite ste priatelia truckov a dobrej zábavy a preto sme pre Vás pripravili na tieto tri dni množstvo zábavy počnúc „kolotočmi" rôznych druhov a veľkostí cez večerný hudobný program a nebudú chýbať Vaše obľúbené súťaže. Zábavu po celých 24 hod. od tých našich najmenších, manželky a priateľky až po seniorov si môžete vybrať a užiť naozaj do sýtosti a „bezvedomia".
Práve preto, aby ste sa mali možnosť stretnúť v čo najväčšom množstve, máme pre Vás akciu na účastnícky poplatok. Stačí ak z práve vychádzajúceho časopisu Transport vyplníš kupón a zašleš ho na našu adresu (Agentúra MMI, s.r.o.; M. Bela 18; P.O.Box C28; 92101 Piešťany) najneskôr do 15.04.2009 a účastnícky poplatok na tri dni na Truck arénu je tvoj o 50% lacnejší ako ten na mieste. V cene účastníckeho poplatku máte vstup kamióna do priestorov letiska na 3 dni a celý program + vstup pre 2 osoby + poplatok na súťaž v slalome.
Okrem toho, že sa môžeš dostať o 50% lacnejšie - iba 25 Euro na Truck arénu, máme pre Vás pripravenú motivujúcu súťaž a to konkrétne dopravné spoločnosti s najväčším počtom ťahačov prípadne valníkov, získajú hodnotné ceny - motorové oleje v hodnote 2.400,- Euro. Dopravcom sa tým pádom znížia náklady za účasť na Truck aréne.
Ďalšou novinkou, ktorú sme pre Vás pripravili po rozhovoroch s dopravcami je futbalový turnaj priamo na Truck aréne pre 5 členné družstvá + brankár. Hrací čas: 2 x 12-20 min. na základe počtu prihlásených družstiev. Preto ak ste už teraz rozhodnutí, neváhajte a prihláste sa na futbalový turnaj, pretože počet mužstiev je samozrejme obmedzený. Bude sa konať v sobotu 20.06.2009 v Truck aréne. Posielajte prihlášky na info@mmi.sk. Prihláška musí obsahovať: názov tímu a kontakt na vedúceho mužstva.
Ďalšou akciou je aj súčastná akciová cena permanentky. Preto neváhaj a ešte dnes si objednaj vstupenku na toto podujatie, len za 10 Euro. Predpredaj vstupeniek: www.ticketportal.sk

späť

Predpredaj vstupeniek

Predpredaj TruckCountry 2024 Predpredaj TicketPortal

PRIHLÁŠKA



Registácia dopravcov!


Počet registrovaných:

92/150

Video

video

Sociálne siete

Registrácia (newsletter)

Partneri
Copyright 2024 Truck Country, All rights reserved.