14.02.2023

Radovan Kazarka s Tatrou Puma na Truck Country!!!

Tatru Puma Radovana Kazarku, ktorý na tohtoročnom Dakare Classic skončil na skvelej medailovej pozícii uvidíte na Truck Country 2.-3. júna 2023 na letisku Nitra, Janíkovce!
Úspešné účinkovanie a celkové tretie miesto z populárnej Dakar Classic (45. ročníka) si odniesla v januári posádka Radovana Kazarku zo Saudskej Arábie na Slovensko. A práve vy - návštevníci TRUCK COUNTRY 2023 ich budete môcť stretnúť priamo na podujatí, kde budú vystavovať na obdiv tento silný stroj.
Dakar absolvovali v zložení pilot Radovan Kazarka, navigátor Josef Kalina a palubný mechanik Pavol Zachar. Počas celej súťaže sa držali na výbornom treťom mieste so štartovým číslom 900. Kalinova prítomnosť určite obohatila slovenskú účasť a poskytol svoje dlhoročné navigátorské skúsenosti.
Už počas svojej minuloročnej dakarskej premiéry neskrýval Radovan Kazarka hrdosť nad účasťou slovenskej posádky na prestížnej svetovej súťaži. Jeho celoročné snahy a kvalitná príprava priniesli v tomto roku na náročných saudskoarabských tratiach vytúžený úspech.
My mu držíme palce v ďalších úspechoch a tešíme sa na neho na Truck Country!
Registrácia truck/valník/dodávka:
www.truckcountry.eu/?section=reg_user
Vstupenky zakúpite:
https://www.ticketportal.sk/event/TRUCK-COUNTRY
späť

Predpredaj vstupeniek

Predpredaj TicketPortal

PRIHLÁŠKA



Registácia dopravcov!


Počet registrovaných:

60/150

Video

video

Sociálne siete

Registrácia (newsletter)

Partneri
Copyright 2024 Truck Country, All rights reserved.