05.03.2022

Trucky sú späť, country je späť a aj Nedvědi sú späť!

Obľúbené podujatie Truck Country hlási svoj návrat a uskutoční sa 3.-5. júna 2022 na Letisku Nitra - Janíkovce. Pravidelnými hudobnými interpretmi bývali František a Jan Nedvědi. František odišiel minulý rok v lete do hudobného neba a Jan už nekoncertuje. Avšak na Truck Country 4. júna 2022 v sobotnom hudobnom programe zaznejú všetky známe hity týchto legendárnych bratov.

Tešiť sa môžete na koncert Františka a Honzu Nedvědov mladších. Synovia tejto legendárnej bratskej dvojice vystúpia v špeciálnom programe s názvom „Když tátové hráli..." Týmto vystúpením tak František Nedvěd ml. urobí dojemnú poctu svojmu otcovi, ktorý bol muzikantom telom i dušou. Vďaka krásnemu gestu ani po odchode nezmizne z pódia a country legenda tu bude s nami.


Už aj zo samotného názvu podujatia je jasné, že sa tu budú môcť stretnúť dopravcovia a truckeri so svojimi priateľmi, rodinami a stráviť tak príjemný víkend pri country hudbe. Jedným z hlavných lákadiel je práve „návrat Nedvědov". Samozrejme nebude chýbať ani sprievodný program k bohatému hudobnému programu podujatia Truck Country: silný Slovakstrongman, TC Jumping Party, spanilá jazda, výhliadkové lety, rôzne súťaže, sexi myčka a boj v bahne, bubnová show CAMPANA BATUCADA, atrakcie pre deti, tombola, stánky so suvenírmi a občerstvením. Sobotným programom Vás bude prevádzať krásna moderátorka Barbora Chlebcová.
Letisko Nitra - Janíkovce 3.-5. júna 2022, viac informácii na:
www.truckcountry.eu
www.facebook.com/truckcountry.eu
www.instagram.com/truckcountry.eu

 

Predpredaj vstupeniek za 7,- €: TICKETPORTAL vstupenky na dosah 

Registrácia truck: TRUCK COUNTRY 2022
Už teraz sa na Vás všetkých tešíme, že si užijeme víkend na krídlach zábavy.
To musíš zažiť!

 


späť

Predpredaj vstupeniek

Predpredaj TruckCountry 2024 Predpredaj TicketPortal

PRIHLÁŠKA



Registácia dopravcov!


Počet registrovaných:

90/150

Video

video

Sociálne siete

Registrácia (newsletter)

Partneri
Copyright 2024 Truck Country, All rights reserved.