18.01.2022

TC Jumping Party

Energia bude "skákať" vzduchom!
Súčasťou podujatia bude aj TC Jumping Party 31. augusta 2024 od 9.00 hod na Zelenej Vode v Novom Meste nad Váhom.
Pre bližšie informácie a registráciu sa obráťte na Sju Fitness Piešťany

Cvičenie na trampolínkach pod holým nebom - JUMPING rozoskáče celú TRUCK COUNTRY v sprievodnom programe 31.8.2024 od 9.00 hod.
Nadšenci športu budú cvičiť na čerstvom vzduchu spoločne, na 2,5-hodinovej párty plnej zábavy, endorfínov, hudby, priateľov... Každoročne pribúdajú noví fanúšikovia jumpingu. A my sme radi, že budú práve súčasťou TRUCK COUNTRY. Pre jumperov je priestor Zelenej Vody ideálny, zúčastniť sa môžu všetci, ktorí si radi zaskáču 2,5 hodinový maratón s profi inštruktormi a inštruktorkami.
Viac informácií o akcii a info o rezerváciách trampolín nájdete vo facebookovej udalosti alebo na tel. č. 0949759901 (Sju). 

06.03.2024

Najsilnejší muži Slovenska si zmerajú svoje sily na Truck Country

Na podujatí Truck Country, konkrétne v sobotu, budete môcť si porovnať výkony nás bežných smrteľníkov s tými, čo to robia profesionálne. Na Truck Country uvidíte  silákov pod vedením Milana  Gabrhela.  Celú sezónu sa všetci títo borci sústredili na nabratie objemu, aby sa v plnej sile predviedli na tomto podujatí. A to nieje samozrejme všetko. S týmito najsilnejšími mužmii Slovenska si budete môcť zmerať sily aj vy návštevníci a to napríklad v preťahovaní o kamión. Bude to teda zaujímavé hlavne tým, že tu budú súperiť amatéri spoločne s profesionálmi a budete mať možnosť si vyskúšať o niečo ťažšie váhy, aké bývajú aj na Slovenskom pohári. Uvidíme množstvo súťaží plných zaujímavých a ťažkých disciplín.
31.08.2021

Maskoti a hostesky

Na Truck Country Vám spríjemňujú pobyt aj rôzni maskoti, všetci veľmi radi pózujú na Vaše fotky. Atmosféru skrášľujú hostesky, ktoré návštevníkom rozdávajú prezenty alebo informačné letáky.
31.08.2021

SEXI myčka a boj v bahne

V sobotnom programe Truck Country nesmie chýbať aj potešenie pre pánov a to v podobe sexi slovenských dievčat, ktoré môžete sledovať pri umývaní trucku, či trošku ostrejšie v boji v bahne :)
18.01.2022

Veľké – malé truckové mestečko na Truck Country

Zaujímavým spestrením sprievodného programu na Truck Country budú RC modely truckov, ktoré si našli veľkú popularitu u malých i veľkých návštevníkov podujatia. Sú to naozaj skvosty, od skutočných truckov ich nebudete môcť takmer rozoznať. Zistíte to len na základe veľkosti :) Toto miniatúrne truckové mestečko prispeje k originalite programu podujatia Truck Country.

Predpredaj vstupeniek

Predpredaj TicketPortal

PRIHLÁŠKA



Registácia dopravcov!


Počet registrovaných:

60/150

Video

video

Sociálne siete

Registrácia (newsletter)

Partneri
Copyright 2024 Truck Country, All rights reserved.